• Română (România)
 • English (United Kingdom)
Instalati Flash Player pentru a putea vedea playerul.
 • Brâncuși e al meu

  banner Cumintenia Pamantului

 • Regulamentul concursului pentru încredinţarea spre folosinţă a viorii Stradivarius Elder Voicu 1702

  stradivariusConcursul urmează să reintroducă în circuitul artistic vioara Stradivarius Elder Voicu 1702, instrument ce reprezintă o valoare de patrimoniu naţional de care va beneficia, în primul rând, viaţa muzicală românească.

  Citește mai mult...

 • Simfonic: Mozart-Brukner

  Joi, 14 şi vineri 15 noiembrie 2013, ora 19:00

  Orchestra simfonică a Filarmonicii "George Enescu"
  Dirijor: CHRISTIAN BADEA
  Solist: GIULIANO CARMIGNOLA

  Wolfgang Amadeus Mozart - Concertul nr. 4, în re major, pentru vioară şi orchestră, KV 218
  Anton Bruckner - Simfonia nr. 4, în mi bemol major, WAB 104

 • Informaţii despre bilete şi abonamente

  atheneublackPentru mai multe informaţii legate de bilete şi abonamente, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon:
  (+4) 021 315 6875
  Pentru orice alte informaţii vă rugăm să ne contactaţi la telefon: (+4) 021 315 2567

  De asemenea, vă invităm să ne urmăriţi şi prin intermediul paginilor de Facebook şi Twitter.

 • George Enescu Philharmonic Records

  orga-1orga-2cupolarocupolaukcop refacereist
  Published by Editura Anima, Colection Coordinator: Cristina Sârbu

Stagiunea 2013 - 2014

Please subscribe to our newsletter

Home Press and media Pianistul Cristian Sandri...
Pianistul Cristian Sandrin în "Stagiunea de marti seara"

Pianistul Cristian Sandrin este student la Royal Academy of Music, Londra la clasa profesoarei Diana Ketler, fiind susținut de bursele ABRSM si Sainsbury Award. Este o datorie si o placere pentru organizatorii Stagiunii de marti seara sa il prezinte publicului bucurestean pe tanarul muzician intr-un recital Brahms- Chopin – Liszt definitoriu pentru momentul in care se afla evolutia sa artistica.

Stagiunea de marţi seara
Marti, 26 Martie 2013, 19:00 - 21:00
Ateneul Roman, Sala mica

CRISTIAN SANDRIN - pian

J. Brahms
3 Intermezzi op. 117
F. Chopin
Balada a 3a op. 47
Barcarola op. 60
Sonata a 2a op. 35 in sib minor (Grave.Doppio movimento-Scherzo-Marche funebre-Presto)
F. Liszt
"Miserere" din opera "Trubadurul" S 433

Biletele pentru concert se pot cumpara de la casa de bilete a Ateneului Roman, str. Esarcu nr. 5
Program: Marti - Vineri 12:00 - 19:00
Sambata - Duminica 16:00 - 19:00 (doar atunci cand sunt programate concerte)
Telefon: 021.315.68.75

Biletele pot fi rezervate şi on line de pe site-ul www.fge.org.ro de pe pagina concertului ales.

Cristian Sandrin începe studiul pianului împreună cu Marina Dragomirescu si Cristian Dumitrescu la Scoala de Muzica nr. 5 si la Colegiul Național de Arte „Dinu Lipatti”.De-a lungul anilor Cristian este caștigatorul unui numar mare de concursuri naționale (Premiul Întai la Olimpiadele Naționale, Festivalul Muzicii Maghiare, Concursul “Marele Premiu”, Concursul “in Memoriam”) si internaționale, precum Grand Prix Animato, Automobile Club de France (Franta), Concursul “Yurii Bukov” (Bulgaria), Concursurile “Carl Filtsch”, “Pro Piano” si “Tudor Dumitrescu”. Tânârul pianist a cântat in recitaluri si concerte în țară împreună cu Filarmonica de Stat Sibiu, Filarmonica din Bacău, Orchestra „Sinfonia”, Filarmonica din Râmnicu-Vâlcea, Filarmonica din Târgu-Jiu colaborând cu dirijori precum Ovidiu Bălan, Florin Totan, Mark Cikes si Constantin Grigore. Cristian a oferit concerte la Ateneul Roman, Muzeul George Enescu, Sala Filarmonicii din Sofia, Palazzo Ricci (Montepulciano, Italia), Sala „Manuel de Falla” (Madrid) si Salle Cortot (Paris).  În 2010, 2011 si 2012 Cristian este bursier SoNoRo, avand sansa sa participe in masterclassuri de muzică de cameră si să colaboreze cu Diana Ketler, Răzvan Popovici, Răzvan Suma, Erich-Oskar Huetter si Bjork Lewis fiind invitat să participe în cadrul Festivalului Internațional de Muzică de Cameră SoNoRo 2010 si 2011.
Cristian Sandrin a participat la numeroase masterclassuri de pian, având ocazia să lucreze cu Angela Hewitt, Pascal Devoyon, Evgheni Sudbin, Kathryn Stott, Francoise Thinat, Natalia Trull, Naum Grubert, Fulvio Turissini, Jenny Zacharieva si Iustin Oprean. În anul 2011, Cristian primeste premiul „Pianoforte e orchestra” pentru cea mai buna interpretare a unui concurs de pian în cadrul „San Daniele Piano Meeting”. În prezent, Cristian este student la Royal Academy of Music, Londra la clasa profesoarei Diana Ketler, fiind susținut de bursele ABRSM si Sainsbury Award. Recent, Cristian a sustinut recitaluri la Saint James Piccadilly si la Queen Elisabeth Hall, fiind totodată și semi-finalist în concursul Jaques Samuels Pianos Intercollegiate.